Estrenem nou espai web

Estrenem nou espai web

Estimats lectors i amics,

Amb emoció i entusiasme volem compartir oficialment quelcom que fa mesos que es gesta i que molts de vosaltres ja sabeu: la nostra editorial està iniciant una nova etapa! Aquest nou capítol ve carregat de canvis, renovacions i, sobretot, la promesa d’emocionants aventures literàries.

Un dels canvis més importants que estem fent és el relleu en la gestió del projecte. A l’experiència de l’Amalia Sanchís, que es manté com a assessora, s’hi afegeix la de la Núria Aguiló, que agafa el testimoni en la coordinació de l’editorial. Un procés que fa mesos que s’està realitzant i que pretén donar continuïtat a la feina duta a terme per Parnass durant dècades, així com desenvolupar moltes idees que segueixen al tinter.

Però això no ho és tot. Aprofitant aquest moment de transformació, també hem decidit renovar la nostra imatge, la nostra pàgina web i el nostre logotip. Ens hem submergit en un procés creatiu apassionant per reflectir de manera més fidel qui som i què representem. Si bé sempre ens mantindrem fidels al nostre esperit editorial, creiem que és important evolucionar i adaptar-nos als temps que corren.

El nostre lloc web renovat serà més fàcil de navegar, amb contingut actualitzat regularment i noves funcionalitats. També hi podreu veure els nous serveis editorials que oferim, dirigits tant a autors com a clients corporatius, així com noves propostes per a escriptors, que estem preparant amb cura i que ben aviat compartirem. I, finalment, també estem immerses en la preparació de nous projectes editorials que segur que us encantaran.

Però, què significa tot això per a vosaltres, els nostres estimats lectors? Bé, podeu esperar més contingut de qualitat, una selecció encara més àmplia de llibres que abastin una varietat de gèneres i temes, i una atenció més gran tant a les necessitats com als desitjos dels nostres lectors i autors. Estem compromeses a oferir-vos el millor i a acompanyar-vos en cada pàgina de les vostres iniciatives literàries.

En resum, encara que estem fent un pas cap a quelcom nou, la nostra passió per la literatura i el nostre compromís amb tots aquells que també estimen les lletres, romanen indestructibles. Estem il·lusionades per embarcar-nos en aquesta nova etapa i esperem compartir moltes històries meravelloses junts.

Gràcies pel vostre continu suport i confiança. El viatge tot just comença, i estem felices de tenir-vos a bord!

Amb afecte, l’equip de Parnass

Noticies relacionades
Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà Els camps obligatoris estan marcats amb *