BRUIXES DALT D'UN TERRAT QUALSEVOL

Juli Nevot

Tots ens imaginem les bruixes voleiant pels terrats en una nit fosca i misteriosa.

De totes maneres, les mateixes bruixes que volen per damunt d’aquests terrats o les teulades de les cases de qualsevol indret, metafòricament, també poden ser les diferents idees, pensaments o sentiments que hom pot tenir i que amb les seves voladisses per la part més creativa del cervell, són capaces de construir tot tipus de d’imatges, reflectint escrits reals o imaginaris. Aquest llibre és això.

Dictat per les bruixes del pensament, aquest poemari pren volada amb la mateixa intensitat que elles, les bruixes que li han xiuxiuejat a l’autor a cau d’orella.

JULI NEVOT

Va néixer a Barcelona el 1954.
Tot i dedicant-se durant la seva vida laboral a l’àrea comercial com a venedor, Director de vendes i Director Comercial i Marketing, el seu gran delit ha estat sempre la comunicació.
De la mà del seu mestre i mentor, Pere Elies i Busqueta, va organitzar i col·laborar
en l’àrea de l’ensenyament i la divulgació de la poesia catalana. Va ser presentador, secretari i vicepresident del grup Poesia Viva, dirigit per Josep Colet i Giralt.
Ha col·laborat amb programes de ràdio locals com ràdio Hospitalet, ràdio Mataró, ràdio Gràcia i darrerament ràdio Vilanova i La Geltrú (Canal Blau), i ràdio Molins de Rei.
Ha publicat, fins ara, altres dos llibres: Anhel de vida humana (1986) i Com al cristall la llum (2020).
Actualment, a més de la poesia, es dedica a impartir classes de poètica i de català i dirigeix el grup de teatre del Casal de la Gent Gran de Centelles.

 

Edició: Gener 2024
ISBN: 978-84-127992-2-4
Genere: Poesia
Pàgines: 62
Preu: 12€