FINESTRES OBERTES

Març 2024

978-84-127992-6-2

poesia/prosa poètica

138

14€ (Comprar)

ANNA MONTEYS

Finestres Obertes és un mosaic vibrant de petits relats, reflexions profundes i espurnes d’espiritualitat. A través de la seva prosa poètica, l’autora ens submergeix en un univers de lírica i significat, convidant-nos a contemplar la vida amb una nova perspectiva. La seva espontaneïtat mental es tradueix en pàgines plenes de frescor i autenticitat, mentre que la seva recerca incessant del sentit de la vida ressona en cada paraula. Amb un estil àgil i envolvent, aquest llibre amè captiva i commou al mateix temps, impregnant-nos d’una profunda sensibilitat que perdura més enllà de les seves pàgines.

ANNA MONTEYS

Barcelona, 1945.

Llicenciada en Ciències Biològiques per la Universitat de Barcelona. Durant quaranta-dos anys la seva vida professional ha estat dedicada a la docència, exercint com a professora de Biologia i Geologia. Està casada i és mare i àvia.Encara que la seva formació intel·lectual prové del món de les ciències, sempre s’ha sentit atreta per les arts i la literatura, i de jove va fer teatre amateur.

Té publicats tres llibres més, dos de poesia, Lliris blaus a la mar calma (2016), Un saxo en París (2019) i un de contes infantils Els meus contes preferits (2023), tots a Parnass Edicions. Finestres obertes, és un llibre de prosa poètica amb breus relats, reflexions i elucubracions sobre diferents temes.