NOMÉS MOREN EL VIUS

COBERTATONI CAPELL

Primera edició: abril de 2017
ISBN paper: 978-84-946404-4-5
PVP: 15 €
Pàgines: 176
ISBN ebook: 978-84-946404-9-0
PVP: 3,99 €

En un moment o altre, el destí sempre ens concedeix l’oportunitat de fer alguna cosa important en la nostra vida. Una oportunitat que sovint és única, però que altres cops se’ns presenta per segona vegada. Una oportunitat que podem malbaratar, caçar al vol o, fins i tot, fer realitat gràcies només al nostre enginy.
Els personatges de Només moren el vius protagonitzen totes aquestes situacions en unes històries plenes d’imaginació que, en alguns casos ens diverteixen, i en d’altres ens inquieten i ens commouen.
En aquest llibre, l’autor combina el drama, l’humor, la tendresa i la intriga per oferir-nos cinc relats de final incert on el lector pot especular sobre diferents interpretacions dels fets. Cinc relats escrits amb un estil àgil i trepidant que ens atrapen des de la primera línia.

TONI CAPELL (Barcelona, 1957)
Actualment viu a Tarragona. Ha treballat en diferents empreses del sector financer i ha participat de manera molt intensa en el moviment sindical, on ha realitzat nombroses publicacions.
Un cop finalitzada l’activitat professional ha pogut dedicar-se a una de les seves grans aficions i ha escrit aquesta primera obra, un recull de relats de ficció que reflecteixen algunes de les seves inquietuds i experiències personals.

comprar_libro_dto

 

 

 

ebook_enlace_web_2