FAQS- Preguntes freqüents

Recomanem enviar tots els manuscrits prèviament corregits de manera professional. Durant el procés d'edició revisem sempre les obres amb molta cura i, si detectem alguna errada puntual, la corregim. Si veiem que cal una correcció més profunda, sempre ho fem saber, i l'autor pot optar per contractar-la a l'editorial o a algun altre professional de la seva elecció.

Per altra banda, també oferim com a servei editorial la correcció ortotipogràfica.

Nosaltres ens fem càrrec de la primera presentació i de les signatures de llibres a fires i Sant Jordi, i donem recolzament a aquelles que l'autor vulgui organitzar individualment. La presentació pot ser organitzada en un lloc que ens suggereixis o en espais amb els quals col·laborem habitualment. Si desitges organitzar un gran esdeveniment amb catering o música, col·laborem amb professionals que poden ajudar-nos i fer propostes molt interessants. En tot cas, és molt recomanable fer una presentació de la teva obra, ja que és la millor manera de donar-se a conèixer i promocionar-la!

Recorda que, un cop tinguem els detalls de la teva presentació, no oblidis publicar-ho a les teves xarxes socials i convidar-hi tots els teus coneguts i seguidors.

Sempre hi som a les presentacions que es fan a Barcelona i rodalies i, si el calendari ho permet, intentem anar també a les que es fan fora de d’aquest àmbit territorial. En els casos en què no et puguem acompanyar, t’assessorem en tot allò que calgui i ho promocionarem des de l’editorial.

A trets generals, els drets per a l'autor solen ser del 10%, i es liquiden de manera semestral o anual. En alguns projectes en què es realitza una coedició amb l'autor, aquest rep tots els beneficis de la venda dels llibres (una vegada descomptats els impostos, els percentatges de distribució i els marges dels llibreters), i també es liquiden un o dos cops l’any.

Un cop publicat, el llibre estarà als catàlegs online de les principals llibreries estatals, de manera que si algú entra en una d'elles i compra el teu llibre, el tindrà a casa en unes 48 hores gràcies a les distribuïdores amb les que treballem i al sistema POD (Print On Demand). Aquestes plataformes digitals també permeten distribuir el llibre internacionalment, a mercats com el llatinoamericà.

El llibre també es podrà trobar a diferents llibreries físiques, però que estigui en un lloc destacat de les seves prestatgeries és decisió de cada punt de venda. L'stock de la majoria de llibreries és limitat i escullen amb cura la seva oferta, prioritzant sovint els best-sellers. Per aquest motiu, recomanen començar per l'entorn proper als autors i anar augmentant el radi de distribució. Es pot començar per llibreries properes, de la mateixa localitat i/o província, i així anar augmentant la repercussió.

I tant, també oferim serveis editorials per a empreses que necessiten editar publicacions internes, per a particulars que volen imprimir llibres de caire personal o per a l’àmbit familiar, i per a estudiants que necessitin corregir, maquetar i imprimir tesis doctorals o de fi de grau. No dubtis a consultar-nos sense cap compromís!