TRANSFERÈNCIES

ROSER PINTÓ FÀBREGAS

Primera edició: novembre de 2017
ISBN: 978-84-947197-7-6
Pàgines: 104
PVP: 12 €

Si la poesia és conformada, ordida, per la polifonia sagrada de  veus, Transferències inaugura un acord, un bell lloc, afluent d’aquest univers paral·lel.
Les seves coordenades espirituals tracen espais sorgits en la vivència, però que ens són revelats com estranys, mítics, en encarnar-se en la paraula poètica. En ells s’hi encreuen les experiències quotidianes, la mirada singular, per retornar-nos als lectors la inexactitud del seu lloc precís, en un quefer que ens acosta al postsimbolisme i al realisme màgic. MARÍA ELENA MARTÍNEZ ABASCAL del pròleg.

ROSER PINTÓ FÀBREGAS (Barcelona, 1955)
Llicenciada en Romàniques i Diplomada en Biblioteconomia i Documentació. Ha treballat com a bibliotecària durant més de 30 anys en diversos centres; actualment ocupa la plaça de Directora de la Unitat Gràfica de la Biblioteca de Catalunya.
Ha publicat sobre temes de biblioteconomia, literatura i art. Ha col·laborat amb la Companyia Ex-libris, fent la selecció poètica de diversos muntatges teatrals com: Caminos. Antología de Antonio Machado; Batecs. Un passeig per la poesia catalana; Mirall de Venus; Érase una vez… Goytisolo i Nigell l’Espriu de Sinera. 
Els seus poemes han estat publicats a la revista Alga.