SUEÑOS QUE VAN Y VIENEN

Abril 2024

978-84-127992-5-5

poesia

154

15€ 

CARMEN BENEDICTO

A Sueños que van y vienen, ens endinsem en l’univers poètic de Carmen Benedicto. Des de la seva adolescència, ella teixeix versos en secret, guardant-los zelosament per protegir-los de la mirada censora de la seva mare, que mai va comprendre la seva passió per la poesia. Al llarg dels anys, aquests poemes es van convertir en un refugi íntim on l’autora explorava les seves emocions més profundes, des de l’amor fins a la pèrdua, passant per l’esperança i la melancolia. Cada vers és una finestra al seu món interior que ara decideix compartir.

En aquesta recopilació, trobem la selecció més representativa d’aquells versos que han resistit el pas del temps, sobrevivint a l’oblit i al judici aliè. Des dels primers titubeigs de la joventut fins a la saviesa adquirida amb els anys, aquests poemes reflecteixen l’evolució d’una autèntica veu poètica.

CARMEN BENEDICTO

Va néixer a Barcelona. És poeta i escriptora, llicenciada en Història de l’Art i diplomada en Treball Social, professió que li ha permès relacionar-se amb diferents persones i cultures. Ha publicat: Finestra oberta (2018), La memòria dels camins (2019), El passar dels dies (2022) i la novel·la Mirada enrere (2024).