SENSE TU

Març 2024

978-84-127992-3-1

poesia

86

15 € (Comprar)

GLÒRIA SIMON

Sense Tu és una col·lecció de poesia íntima que submergeix els lectors en la profunda solitud i buit aclaparador experimentats per l’autora després de la mort de la seva parella. Des de la quietud de les nits solitàries fins a la melangia dels records compartits, Sense tu ens acosta a l’experiència del dol amb gran sensibilitat. A través de metàfores evocadores i una subtilitat exquisida, es convida el lector a explorar la profunditat de la pèrdua i la vulnerabilitat de la condició humana en l’absència de l’altre, oferint consol i comprensió enmig de la foscor.

A través de la poesia, l’autora troba una veu per expressar l’insondable dolor de l’absència, creant un espai de connexió i empatia per a aquells que han experimentat la pèrdua d’un ésser estimat. Un homenatge commovedor a la capacitat de l’art per transformar el dolor en bellesa i per trobar esperança als llocs més foscos de l’ànima.

GLÒRIA SIMON

(Barcelona)

És llicenciada en Medicina i Cirurgia per la UAB i especialitzada en Cirurgia General.

S’ha dedicat a la pintura i, des de fa anys, escriu poesia.

Durant molts anys va ser membre del grup poètic Poesia Viva i del Seminari d’Investigació poètica, ambdós dirigits pel mestre Josep Colet.

Ha publicat els llibres: Límits (2004), Passarà el temps (2005), Les meves ciutats (2007), Cercles en l’aigua (2009), Deconstrucció i autopoiesi (2013) i Trajectes (2016).