PELS VIARANYS DEL MÓN

PVDM_portadaANNA MARIA FONTANALS I VEÀ
1a. edició: març de 2015
ISBN: 978-84-943519-2-1
Pàgines: 130
Preu: 12 €

Sensible a la bellesa, tot ho copsa la mirada creativa d’Anna Maria Fontanals. Com íntim gaudi, dibuixa amb la paraula allò que la commou, com una forma de fer seu un paisatge, una obra d’art o l’exquisida subtilesa d’un jardí de París…
A Pels viaranys del món, se’ns mostra viatgera i, curiosa, cerca sorpreses que li posin el llapis entre els dits… Amb una tècnica acurada, encara que també li plagi de jugar amb els versos lliures, de cada lloc en sap extreure l’elixir i, generosa, ho comparteix amb el lector.
Del pròleg de Josefina Peraire i Alcubierre

ANNA MARIA FONTANALS I VEÀ és nascuda a L’Hospitalet de Llobregat. Com a poeta ha obtingut més de cinquanta guardons, i als Jocs Florals de la Tardor ha aconseguit el títol de Mestre en Gai Saber, l’any 2007. Ha estat jurat en diversos certàmens literaris, entre els quals destaca el del Premi Caterina Albert i Paradís, del qual també ha obtingut un guardó.
Ha publicat cinc llibres de poemes (sis amb aquest): El meu poble i jo (1991), Silenci escrit (1994), llibre que ha estat estudiat a la Universitat d’Amsterdam, on van valorar els diferents metres emprats per l’autora. En l’actualitat és al Institut Cervantes de Moscou i a la Biblioteca Nacional de Catalunya. També Perfils històrics de l’Hospitalet (2004), Temps sense temps (2006) i Canvi climàtic (2009). També ha publicat treballs en revistes literàries i figura en algunes antologies com ara Tretze veus experimentals.
És membre del Grup Literari Poesia Viva i va participar activament, durant molts anys, en el Seminari d’Investigació poètica.

Comandes parnassediciones@gmail.com