L'INFINIT DINS L'HORITZÓ

CARME MIRÓ TEIXIDÓ

Edició: setembre 2022
ISBN: 978-84-125370-4-8
Format: 17 x 24 cm
Gènere: poesia
Pàgines: 96
Preu: 15 €

Com les dues cares d’una moneda, conviuen en aquests versos el passat i el futur: la mirada present torna enrere en la contemplació nostàlgica d’allò viscut i alhora, es projecta endavant amb una esperança ferma i decidida. Passat i futur, presents en el nostre «ara». És això la nostra vida: història i biografia. I aquesta, sense cap dubte, és un passeig pels diversos estats de l’ànima en un llibre perfectament unitari.

CARME MIRÓ TEIXIDÓ. Seròs (Lleida).
Va cursar el batxillerat al col·legi de les Dominiques a Lleida i després es va llicenciar en Medicina i Cirurgia a la Universitat de Barcelona, on ha fet diversos cursos de doctorat i un màster en Medicina Tropical.
Ha publicat diferents treballs mèdics.
Viu i exerceix a Barcelona com a metge d’Atenció Primària. Està casada i és mare de tres fills.
Compagina la seva professió de metge amb les seves altres passions: la pintura, que ha fet diverses exposicions individuals  a Barcelona, i la poesia. Va rebre un premi el 2002 al concurs artístic de poesia del Col·legi de Metges de Barcelona i al 2017 el premi de Poesia del Consell de Col·legis de Metges de Catalunya.
Ha publicat en diferents revistes humanistes i al 2009-10  té publicades dues edicions del llibre Ones de Vida, inscrit en el catàleg col·lectiu de les Universitats de Catalunya.

Properament a la venda en llibreries.