LES BASES PER A UN NOU MODEL D'ESTAT

MIQUEL NOLLA-SALAS

Edició: juny 2021
ISBN: 978-84-123374-4-0
Gènere: història actual
Format: 17 x 24 cm
Pàgines: 584
Preu: 25 €

Traducido al español
Edición
: junio 2021
ISBN: 978-84-123374-5-7
Páginas: 610
Precio: 25 €

 

Les bases per a un nou model d’estat no tracta d’un relat de fets, sinó que és el resultat de la recerca de dades, des de l’últim acte públic de Franco, que l’autor ha dut a terme per entendre el per què s’ha arribat a aquesta crisi de l’estat espanyol i quina pot ser la seva sortida. Un llibre per entendre on ens trobem.

MIQUEL NOLLA-SALAS. (Barcelona, 1954)
Doctor en Medicina per la UAB. Especialista en Medicina Intensiva i European Transplant Coordinator, disposa d’àmplia formació en gestió sanitària i qualitat: ESADE (Planificació i Control de la Gestió Hospitalària), IESE (PDD), UAB-FAD (màster en Gestió i Metodologia de la Qualitat Assistencial), Universidad Miguel Hernández (Gestión de Riesgos y Seguridad del Paciente), Club Excelencia en Gestión (Avaluador del model EFQM), Ingecal S.L. (Auditor Intern ISO 9001).
Al llarg de la seva carrera professional ha consolidat competències assistencials i de gestió en un entorn sostingut de gestió del canvi. Actualment presideix el Comitè d’Ètica de la Investigació amb Medicaments de l’UCH i assessora programes de formació sanitària online (UCF).
Totes aquestes vivències, li han permès adquirir expertesa en l’anàlisi crítica sobre la realitat social viscuda.