LA NUESA DELS RECORDS

NUESA_portada_webIMMA FUSTER i TUBELLA

1a. edició: abril de 2017
ISBN: 978-84-946404-3-8
Pàgines: 80
Preu: 10 €

El temps passa per a tothom. Tanmateix, escriure poesia és intentar reconstruir moments del passat per fer-los reviure en el present, convertits en records. Aquests, per la distància i dificultats del camí de retorn, solen arribar coberts amb parracs o disfresses. Per això, Imma Fuster s’esforça -paradoxalment- en vestir-los de nuesa, amb una poesia clara, sense celatges i nua, com la veritat. Del pròleg de Jaume Rocosa i Mitjavila

IMMA FUSTER I TUBELLA. Nascuda a Barcelona. Professora de català, escriptora i poetessa. Per les seves inquietuds i activitats poètiques ha assolit el Mestratge en Gai Saber en els Jocs Florals de Calella, Lliçà de Vall i Esplugues de Llobregat. Pertany al Capítol Nobiliari dels Homes de Paratge del Principat de Catalunya, amb condició de Madona de Justícia, i és Sòcia Acadèmica de la Pontifícia i Reial Acadèmia Bibliogràfico-Mariana de Lleida.
Els seus treballs premiats resten reflectits en els cinc darrers llibres, incloent l’actual. I, per la seva tradició, cal esmentar les vuit Englantines, les quatre Violes i les, també, quatre Flors Naturals, obtingudes en diferents Jocs Florals.
A part de la seva trajectòria poètica ha obtingut, així mateix, reconeixements en contes, narratives, monòlegs i relats d’humor, alguns dels quals han estat escenificats.
Té publicats els següents llibres: Poesies de l’ànima (2003), Poemes de capvespre (2005), Capricis (2007), El poder del silenci (2010) i Sota un vel de llibertat (2013).
Ha participat en les antologies: La Catalana de Lletres (2005), Relats breus per a dones “Joana Raspall” (2008), Abraçada a la meva pròpia pell (2011), Poesia a la frontera (2011), L’ésser humà del futur (2012, Poemes per a la Marató (2012), Noces d’Or Poètiques de Parets del Vallès (2013), Nit del misteri (2016), Poetas con ángel (2016).