FOLLIA NOCTÀMBULA

SUSANA PÉREZ CIVIT

Edició: març 2021
ISBN: 978-84-123374-2-6
Gènere: poesia
Pàgines: 110
Preu: 16 €

Follia Noctàmbula sorgeix al Baix Empordà, en un esdevenir temporal del cos, des d’una anormalitat social a una vigilància social. L’encontre amb si mateix i amb l’exterior provoca a cor cru una capritxosa poesia com a percepció, condemna i ordenació del temps, del cos i de la sexualitat, redoblant el vers.
L’autora absorbeix, a través del món i des de les seves professions, una gran inquietud personal que li provoca la necessitat urgent d’una mirada crítica de la postmodernitat líquida (Zygmunt Bauman) i de la biopolítica (Michel Foucault) que prenen partit en les nostres vides. Submergida en una continuïtat d’estudis universitaris, descobreix i redescobreix grans autors i tantes utopies que promouen el «pensar contra el pensar» (Santiago López Petit) i que abandonada a silencis, esclaten en versos al capvespre, teixint un encontre amb l’alteritat.

SUSANA PÈREZ CIVIT. (Barcelona, 1972).
Viu a cavall entre Catalunya i Itàlia.
Col·laboradora docent de TFG (Treball Final de Grau) en Educació social a la Universitat Oberta de Catalunya. Professora de llengua castellana i catalana. Examinadora i qualificadora DELE i Ramon Llull a Itàlia. Educadora social a Catalunya i a Itàlia.
Organitzadora i dinamitzadora d’actes socioculturals: Erotisme amb l’educació social. Organitzadora i dinamitzadora de vetllades poètiques: Poesia i art per l’Esclerosi múltiple; i Poesia eròtica, a Catalunya.
Va presentar la ponència, Divertirse con el teatro aprendiendo español, (2011) en el VIII Encuentro práctico de español como lengua extranjera (EPELE). Institut Cervantes de Nàpols.
Ha publicat Fragàncies (Neopàtria, 2017); Fragancias (La Mica, 2017). Obra poètica formada per tres reculls: Jardí eròtic, Llum i Pluja; Temps de cor (Llibres del Segle, 2019);  Tiempos de corazón (Los Libros del Mississippi, 2019).