FEM UN CAFÈ?

Maig 2023

978-84-127099-2-6

teatre / altres

72

15€ (Comprar)

MARIA SALARICH

Ens trobem a l’interior d’una cafeteria. Una trobada inesperada, una sessió de teràpia, una infidelitat a dues bandes, una cita a cegues, una estratègia, un retrobament, una classe de repàs i moltes altres converses són les veus que habiten la cafeteria del Toi et Moi. La gent que arriba és ben diferent, però tota té una cosa en comú, i aquesta és que tenen un desig intrínsec de comunicar alguna cosa a algú. Si ho faran o no, ja és una altra cosa. Fem un cafè? és una obra de teatre que combina text, moviment i música en directe.

MARIA SALARICH. Nascuda a Barcelona, el 3 de maig del 1992.
És actriu, ballarina, directora de teatre, dobladora i escriptora. Especialitzada en Interpretació de Text per l’Institut del Teatre de Barcelona, completa la seva formació en dansa i teatre a Nova York i a Londres a l’escola Guildhall School of Music and Drama. És amant de l’art de la comunicació, l’atrapa i la captiva en qualsevol de les seves formes, ja sigui a través del moviment, la veu, la música, l’escriptura, la fotografia, la pintura o l’arquitectura.
És professora de Keepmoving Method level one per Mercedes Boronat, formació que li ha obert camí a que puguin aflorar tots els seus potencials creatius.
Ha dirigit, escrit i coreografiat la seva primera obra de teatre Fem un cafè? que va ser premiada per la Fundació Miquel Martí Pol amb el Premi Jaume Salés i Sanjaume l’any 2018, i pels Premis Beca Bcn Crea 2021. L’obra s’ha estrenat al Siglo de Sant Cugat (octubre 2022) , al Bar la Muriel de Gràcia (octubre 2022) i al Club Condal de Barcelona (desembre 2022). Properament es podrà veure al Teatre Goya de Barcelona (maig 2023).
Com a poeta, ha publicat Apnea (Parnass, 2020) i El lloc de les coses (Parnass, 2023).