EL NUDO

Abril 2023

978-84-127099-1-9

narrativa /novela negra

484

21€ (Comprar)

JOSEP ANTON SOLDEVILA

Fran Renard és un professor universitari que està realitzant un estudi sobre la relació entre el Temps i l’evolució ideològica de les persones. Durant el transcurs d’un seminari una alumna, la Cora Leyton, li cedeix els seus diaris personals com a material de treball per a possibilitar l’avanç de les seves tesis. Poc després ella desapareix sense deixar rastre. En Fran inicia una cerca basada en els textos a través dels que la noia narra crípticament la seva vida. La recerca li porta a submergir-se en mons i situacions estranys, molt allunyats de la seva anodina existència. Fins que descobreix el secret que uneix a tots ells en un nus impossible de desfer.


JOSEP ANTON SOLDEVILA

Barcelona, 1948.
És Llicenciat en Ciències Econòmiques i Màster en Desenvolupament de Recursos Humans.
Ha exercit diversos càrrecs en institucions artístiques i culturals en la seva activitat de gestor cultural.
Ha publicat dotze llibres de poesia, dues novel·les i un llibre de narracions curtes, i inclòs en moltes antologies. Entre els guardons amb els quals ha estat premiat destaquen la Viola d’Argent dels Jocs Florals de Barcelona de l’any 2000 pel llibre Últim Refugi i el Vicent Andrés Estellés dels Premis Octubre de 2012 per El mur de Planck. Ha guanyat també la Gran Medalla dels Jocs Florals del Rosselló de 2002 i el Guillem Viladot de 2009.

També ha conreat la crítica d’arts plàstiques, les col·laboracions periodístiques i radiofòniques i la producció de videoart. Part de la seva obra ha estat traduïda a diversos idiomes.