EL LLOC DE LES COSES

Abril 2023

978-84-126852-9-9

poesia

98

15€ (Comprar)

MARIA SALARICH

On guardes les coses que vius? T’has preguntat mai quin lloc ocupen en tu? Hi ha qui diu que no cal trobar-li un lloc o un sentit a tot el que fas o et passa en aquesta vida. Jo crec que si, que fer les coses plenes de sentit per una mateixa les col·loca en un lloc de plenitud molt agradable.
El lloc de les coses és aquest espai. T’ordena per dins i guarda tot allò que es queda perquè suma, i deixa anar tot allò que mor perquè perd el sentit de ser. El lloc de les coses parla sobre els nostres orígens i la nostra identitat. Explora el lloc que ocupen en nosaltres les experiències, la bellesa, el desig, l’amor, la calma, les absències i les coses que no tenen pressa i perduren en el temps. Tens entre les mans una oda a la vida, a l’art, que no mor mai, i a les coses que més estimes.

MARIA SALARICH va neixer a Barcelona, el 3 de maig del 1992. És actriu, ballarina, directora de teatre, dobladora i escriptora. Especialitzada en Interpretació de Text per l’Institut del Teatre de Barcelona, completa la seva formació en dansa i teatre a Nova York i a Londres a l’escola Guildhall School of Music and Drama. És professora de Keepmoving Method level one per Mercedes Boronat. Ha dirigit, escrit i coreografiat Fem un cafè?, el seu primer espectacle. L’obra va ser premiada per la Fundació Miquel Martí i Pol amb el Premi Jaume Salés i Sanjaume l’any 2018, i pels Premis Beca Bcn Crea 2021. Es va estrenar l’hivern del 2022 al Club Condal de Barcelona i ara al maig del 2023 al Teatre Goya de Barcelona. Com a poeta, ha publica Apnea (juny 2020), i El lloc de les coses (abril 2023) amb aquesta mateixa editorial.

Si vols un exemplar firmat per l’autora, demana’l aquí
O el pots adquirir punxant la imatge de sota: