CÀNTICS AL RITME DE L'AIGUA

MARIA BONAFONT

Edició: març 2022
ISBN: 978-84-125089-5-6
Gènere: poesia
Pàgines: 82 amb 16 fotografies a color
Preu: 14 €

Càntics al ritme de l’aigua, és el sisè llibre de poesia d’aquesta autora. Conté dos reculls de poemes de viatge, rics en matisos i tractats, tots, amb un tacte poètic exquisit. La Maria Bonafont ens parla de natura, de paisatges, d’obra humana, d’art i d’esperit amb un llenguatge ple d’imatges inspirades i sentides. Un regal que porta un missatge d’optimisme i d’esperança i que, expressat en clau poètica, agafa unes dimensions d’alta volada.

 

MARIA BONAFONT. Va treballar de bibliotecària a la Universitat de Barcelona.
Ha estat membre activa, durant 15 anys, del prestigiós Seminari d’Investigació Poètica i Filosòfica de Barcelona, que va dirigir el ja traspassat poeta, escriptor i filòsof,  Josep Colet i Giralt.
En la seva trajectòria poètica ha obtingut nombrosos premis literaris i ha estat reconeguda com a Mestre en Gai Saber.
És membre del Capítol Nobiliari dels Homes de Paratge del Principat de Catalunya en qualitat de Madona de Justícia i també forma part de la Pontifícia Real Acadèmia Bibliográfico-Mariana de la ciutat de Lleida. Pertany a l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana.
Té publicats els volums 60×60. Vida i poesia (2004), De bat a bat, la vida (2010), Aigües profundes (2014), Orígens, ressons i contrallums (2016) i Versos de forja (2019).
Forma part de diverses antologies poètiques.

Si el voleu, el podeu demanar aquí i us l’enviarem signat per l’autora.