BASES I MANTENIDORXS

EDUARD REBOLL

Edició: març 2020
ISBN: 78-84-121773-2-9
Gènere: poesia
Pàgines: 80
Format: 17 x 24 cm
Preu: 15 €

Bases i mantenidorxs es tracta d’un joc poètic que fa l’autor. Una proposta entre la poesia visual, que enllaça amb la cultura dadaista, i la experimentació. Podríem parlar d’un palimpsest sobre les bases del Jocs Florals de Barcelona, un text burocràtic, que Eduard Reboll converteix en una obra de deconstrucció poètica, lúdica i transformadora. Un exercici creatiu d’experimentar amb les paraules.

EDUARD REBOLL. Poeta, escriptor, curador d’art, crític cultural i editor de continguts de la revista Nagari. Els seus poemes, així com varis assaigs i articles de crítica sobre teatre, cinema, art i literatura, han estat publicats en Proyecto Setra, Tumiami, Telaraña, Encuentros, Conexos, Rácata, Arte al Día, Nagari, al diari El Nuevo Herald de Miami i la revista Abril, totes publicacions hispanes a EEUU, on ha residit prop de 25 anys.
En poesia ha publicat La lírica del crápula (Ed. Proyecto Setra, 2008), mimiamimemata (katakana editores, 2017). Ha participat en les antologies internacionals Oír ese río i Arbolarium (Ed. Echapter, 2017). En assaig, el seu últim llibre és Bajo la luz de mi lámpara de Ikea (katatakana editores, 2018).
És director de versus/versos, el primer programa radial exclusivament dedicat a poesia a la ciutat de Barcelona, que s’emet cada dissabte a Sants 3 ràdio.
Bases i mantenidorxs, és el seu primer poemari en llengua catalana.