ÀNGELS I MONSTRES

CRISTIAN CASADEMONT CARBONELL

Edició: abril 2023
ISBN: 978-84-126852-1-3
Gènere: poesia
Pàgines: 148
Preu: 16 €

A Àngels i Monstres, dividit en quatre seccions i majoritàriament construït amb poemes no estròfics i versos lliures, s’hi planteja un procés de creixement que amplifica les experiències viscudes. La cadència dels pensaments planteja la poesia com una eina de comunicació vers l’altre en una temptativa recurrent d’abastar el desig i interpretar la bellesa.

CRISTIAN CASADEMONT. Barcelona, 1974.
És metge especialitzat en medicina de família. Ha compaginat sempre l’estudi i la pràctica assistencial amb l’exercici de l’escriptura. Ha treballat amb diferents onegés internacionals arreu del món, particularment a l’Àfrica subsahariana, on ha estat testimoni d’alguns dels conflictes i crisis humanitàries més importants dels darrers vint anys.
En la seva feina sempre ha cercat la proximitat amb els malalts i les comunitats, provant d’entendre i gestionar les necessitats més urgents en entorns insegurs. Al mateix temps, ha mantingut una dedicació constant a la poesia, de tal manera que aquestes experiències s’han nodrit les unes de les altres.
Actualment treballa a la seu de Metges sense fronteres, recolzant els equips dels projectes i fent-hi visites quan pertoca.
Àngels i Monstres és el seu primer llibre publicat.