SENSE TU

SENSE TU

Edició: març 2024
ISBN: 978-84-127992-3-1
Gènere: poesia
Pàgines: 84
Precio: 15 €

Sense tu és una col·lecció de poesia íntima que submergeix els lectors en la profunda solitud i buit aclaparador experimentats per l’autora, Glòria Simon, després de la mort de la seva parella. Des de la quietud de les nits solitàries fins a la melangia dels records compartits, ens acosta a l’experiència del dol amb gran sensibilitat. A través de metàfores evocadores i una subtilitat exquisida, es convida el lector a explorar la profunditat de la pèrdua i la vulnerabilitat de la condició humana en l’absència de l’altre, oferint consol i comprensió enmig de la foscor.
A través de la poesia, l’autora troba una veu per expressar l’insondable dolor de l’absència, creant un espai de connexió i empatia per a aquells que han experimentat la pèrdua d’un ésser estimat. Un homenatge commovedor a la capacitat de l’art per transformar el dolor en bellesa i per trobar esperança als llocs més foscos de l’ànima.

GLÒRIA SIMON:

Va néixer a Barcelona.

És llicenciada en Medicina i Cirurgia per la UAB i especialitzada en Cirurgia General. S’ha dedicat a la pintura i, des de fa anys, escriu poesia. Durant molts anys va ser membre del grup poètic Poesia Viva i del Seminari d’Investigació poètica, ambdós dirigits pel mestre Josep Colet. Ha publicat els llibres: Límits (2004), Passarà el temps (2005), Les meves ciutats (2007), Cercles en l’aigua (2009), Deconstrucció i autopoiesi (2013) i Trajectes (2016).