MIRADA ENRERE


Abril 2024

978-84-127992-8-6

narrativa

140

16 €  (Comprar)

CARMEN BENEDICTO

Mirada enrere és una commovedora novel·la que transporta al lector a través de les dècades, des de les albors del segle XX fins als turbulents anys de la guerra civil espanyola, a la zona rural de Castelló, a València. En aquest entorn pintoresc, una família lluita per sobreviure a les adversitats que la vida els ofereix, entre camps i séquies.

La història es teixeix entre tragèdies i moments de solidaritat indestructible. La família enfronta la mort primerenca de diversos dels seus fills i la separació forçosa entre éssers estimats a causa de circumstàncies imprevisibles, revelant la força de l’esperit humà i la capacitat de resistència davant l’adversitat. A través dels ulls de diversos membres de la família, la narrativa ens submergeix en un món d’intenses emocions i experiències. Des del dolor esquinçador de la pèrdua fins als moments d’alegria efímera, Mirada enrere retrata la complexa tela de la vida rural, on la solidaritat entre parents i estranys es converteix en un far d’esperança enmig de la foscor.

 

CARMEN BENEDICTO

Va néixer a Barcelona.
És poeta i escriptora, llicenciada en Història de l´Art i diplomada en Treball Social, professió que li ha permès relacionar-se amb diferents persones i cultures.
Ha publicado: Finestra oberta (2018), La memòria dels camins (2019), El passar dels dies (2022) i Sueños que van y vienen (2024).