CARTES D'AMOR ENCADENADES

DOLORS PUIG-ALSINA I MAS

Edició: novembre 2020
ISBN: 978-84-122620-0-1
Gènere: inclassificable (cartes com relats)
Pàgines: 88
Preu: 12 €

Cartes d’amor encadenades és un llibre on cada carta s’encadena amb la següent i prové de l’anterior. A diferència d’altres llibres epistolars, no es tracta d’un diàleg entre dues persones, ja que l’autora renova el gènere gràcies a l’encadenament de les cartes i ens ofereix un retrat de veus molt dispars que mostren la intensitat i la diversitat de sentiments que pot viure una persona i el ventall ben diferent de relacions d’amor que formen part de la seva vida.

DOLORS PUIG-ALSINA I MAS. Casada i mare de tres fills, resideix a Vic.
Durant vint-i-cinc anys ha estat vinculada al món agrari i ha publicat a premsa diversos articles relacionats, principalment, amb el paper de la dona en el món de pagès. En l’actualitat és propietària de Ànima, una botiga de records, productes artesans i contes, que li permet aprofitar les estones de poca feina per escriure.
L’escriptura és la seva vocació. Va començar a escriure un diari personal a tretze anys i encara segueix. Des del 2013 té el blog contescruixents.cat, on hi ha més d’un centenar de contes penjats. El 2014 va publicar la seva òpera prima, Cartes d’amor encadenades que porta ja quatre edicions. El setembre del 2015, l’Associació d’Escriptors en Llengua Basca (EIE) li va cedir una estada de dotze dies a Hugoenea, anomenada també la Casa de la Inspiració, on va escriure la seva primera novel·la, Que es faci la llum, publicada al principi del 2017. Contes Cruixents és una recopilació de vint-i-dos relats del seu blog, tres d’ells premiats en diferents concursos, que va publicar el novembre del 2018 i ha estat llegit en diferents instituts de la comarca d’Osona. També aconseguí el segon premi en el 86 V Premi Guillem de Belibasta 2019 amb l’obra: País de Foix, publicada en el llibre El cant de les sirenes i altres narracions d’Edicions Salòria.
On és l’avi?, és el seu primer conte infantil editat després del confinament, el maig del 2020, per Scribo Editorial, traduït al castellà, al gallec i a l’eusquera.