APNEA

MARIA SALARICH

Edició: abril 2020
ISBN: 978-84-121773-4-3
Gènere: poesia
Pàgines: 112
Preu: 12 €

APNEA és una immersió vital cap a la bellesa d’allò que et mou i t’arrela. És un espai buit ple d’aquelles vivències que queden ancorades en algun lloc. És una expansió des de dins cap enfora. És una visió del món, clara, oberta, present. APNEA va néixer un hivern al mar. L’aigua em va mossegar l’ànima amb els ulls. Me la va arrencar des de l’arrel dels peus, i me la va xuclar com si fos un batut. Se la va quedar a la boca, sense respirar. APNEA. Quant dura una APNEA amb una ànima dins la boca? APNEA és oxigen, per quan el necessitis.

MARIA SALARICH. (1992)
És actriu, ballarina i directora de teatre. Formada a Catalunya a l’Institut del Teatre de Barcelona, i a Anglaterra, a la Guildhall School of Music & Drama. És amant de l’art de la comunicació, l’atrapa i li captiva en qualsevol de les seves formes, ja sigui a través del moviment, la parla, la música, l’escriptura, la fotografia, la pintura o l’arquitectura. Crear és el seu motor i sentit vital.
Fem un Cafè?, la seva primera obra de teatre, va ser guardonada amb el premi Jaume Salés i Sanjaume, de la Fundació Miquel Martí i Pol (novembre 2018)
Apnea, és el seu primer poemari.